Detaljeret beskrivelse og formål
G00054
"Momentet" Nyt Svømme og Aktivitetscenter i Lystrup
Lystrup Idrætsforening
20-11-2017 til 30-06-2021

Lystrup Svømning arbejder hårdt på at opføre Lystrup Svømme- og Aktivitetscenter, ”Momentet”. Det nye center skal indeholde et innovativt lærings- og aktivitetsmiljø bestående af et varmtvandsbassin, sansemotoriskområde, nye omklædningsrum samt indendørs faciliteter til op mod 150 personer og et attraktivt udeområde for alle borgere i Lystrup. Vores vision er at skabe et af landets mest innovative og funktionelle svømmecentre for alle interessenter i Lystrup Svømning.

Med de nye faciliteter vil vi foruden traditionel banesvømning kunne tilbyde genoptræning, babysvømning, wellness samt et øget fokus på svømmere med handicaps og særlige behov.

Centeret skal åbne op mod det lokale indkøbscenter og Lystrup Hallen, hvilket skal danne rammerne for en ny bymidte i Lystrup. Området skal være attraktivt for lokale, men også sætte Lystrup på Danmarkskortet. Derfor har vi i Lystrup Svømning indgået et samarbejde omkring udsmykning af ”Momentet” med den anerkendte maler, grafiker og skulptør Hans Krull, som bor i Lystrup.


Før du kan give et bidrag, skal du vælge om du ønsker at give bidrag som privat person eller virksomhed